„Dialógus – Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése Debrecenben” című projekt megvalósításának bemutatásaA „Dialógus – Közigazgatási partnerségi kapcsolatok erősítése Debrecenben” elnevezésű projekt Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, KultúrÁsz Közhasznú Egyesület, valamint a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete által konzorciumban közösen került megvalósításra 2014. október 31-el bezárólag.

A projekt célja, hogy Debrecen város és közigazgatási szervei, valamint a civil szektor közötti kapcsolatot erősítse, új partnerségi kapcsolatokat hozzon létre. A projekt keretében erősödjön a párbeszéd a közigazgatási és civil szektor között fórumok, műhelymunkák, közös gondolkodás és közös rendezvények keretében. Ez hozzájárul a civil szektor érdekérvényesítő képességének erősítéshez nem csak Debrecenben, hanem megyei szinten is.

A civil szektor és a közigazgatás általános szintű partnersége mellett a projekt célja néhány kiemelt területen a partnerség megerősítése. Ezek a területek: kultúra, oktatás, ifjúságügy, szociális ügy és kábítószerügy. A projekt tevékenységei ezeken a területeken ágazatközi együttműködések és ágazati szintű cselekvési tervek keretében is realizálódtak, amelyek részei lettek a projekt végeredményeként megszülető civil cselekvési tervnek.

 
Az alábbi linkre kattintva a dokumentum teljes szövege olvasható vagy letölthető:

Dialógus_Közigazgatási_partnerségi_kapcsolatok_erősítése_Debrecenben.pdf